Kako je Silvester Stalone izmenio Creed I i II i učinio ga “Komfornijim”

Silvester Stallone i lik Rocki su jedno te isto. Živi, jede i diše taj lik, s obzirom da je napisao originalni scenarij, a potom je nastavio da piše i režira Rockijeve nastavke. Ne postoji neko ko je bolji za informisanje o Rocki filmu od Silvestera Stallonea.

Nedavno je Silvester Stallone došao na društvene mreže da odgovori na pitanja obožavatelja, a kada su se stvari okrenule Creedu i Creed II, nije mrdnuo reči. Jednom kada je dobio ruke na ekranima Creed-a, odlučio je duboko zaroniti i izvršiti promene. Evo šta je morao da kaže:

Svaka reč, svaka tačka. Svaka zarez. Svi. Takođe kada sam pristao da uradim Creed I i II, nakon što sam video originalne scenarije, bili su u redu, ali nisu baš zahvatili Rocky tempo, tako da sam napisao i svaku scenu u tim filmovima, pa bi i to bilo meni je veoma prijatno za nastup.

Iako se Creed i Creed II vrte oko sina Apolona Creeda, Adonisa (Michael B. Jordan), to ne bi bilo isto da Silvester Stallone ne bi imao neku ruku u kreiranju i izrađivanju scenarija, posebno zato što igra Rocki Balboa u filmovima i napisao je prethodne scenarije franšize.

Uprkos tako snažnoj ulozi da igra u franšizi Rocky, možda ćete se iznenaditi kad Silvester Stallone nema nikakvo pravo vlasništvo nad tim, što ga posebno žali. Franšiza je zaradila milione tokom godina, veliki procenat koji Silvester Stallone nikad nije dobio.

Ipak, to nije zaustavilo Silvestera Stallonea da pravi više Rocky filmova. Osim filmova o Creed-u, on takođe ima odvojene planove za snimanje još jednog Roky-centričnog filma, ovog puta o tome da je Rocky uzeo još jednog mladog borca pod svoje krilo.