Tom Hardi izgleda zastrašujuće kao Al Kapone u novom filmu

Od Inception-a, Tom Hardi je izvršio čin balansiranja između igranja akcionog junaka u filmovima poput Mad Max: Fury Road, da bi utrošio više nijansirane, zlobne uloge poput Banea u usponu mračnog viteza ili Johna Fitzgeralda u The Revenant. Sada, on igra zloglasnog Al Caponea u uskoro puštenom, Caponeu.

Nema sumnje da se Tom Hardi potpuno obavezao na ulogu. Bilo da spakuje kilograme kao Bane ili igra ubojite blizance u Legend-u, svaki put korača do tanjira. Njegova najnovija uloga Al Caponea ne izgleda nimalo drugačije, pogotovo od ovog zastrašujućeg, novog u njemu lika koji je objavljen na društvenim medijima. Pogledaj:

Iako očajnički želim da skrenem pogled s ove izmučene i izmučene verzije Toma Hardija, takođe je teško ne gledati sa strahom prema morbidnoj transformaciji. Šminka je apsolutno tačna, ali njegove bolne i zabrinute oči zaista prodaju ceo izgled. To je jednostavno zastrašujuće.

I čini se da ova radikalna i uznemirujuća fotografija neće biti jedini deo celokupne transformacije Al Caponea. Tom Hardi je poznat po svojim čudnim glasovima, njegov Baneov glas je u ovom trenutku praktično legendaran, ali imaće i čudan način govora kada igra Al Capone. Dok se pripremao za ulogu, Tom Hardi je rekao da je inspiraciju preuzeo od Bugs Bunni-a prilikom formulisanja glasa za ikonični gangster.

Umesto da se usredsređuje na Al Capone u visini svoje moći i kontrole, Capone, izvorno nazvan Fonzo, govori o Al Caponeu na kraju svog života, koji je proveo u zatvoru dok je patio od demencije i suočio se sa njegovom nasilnom prošlošću.