Zvezda Igre prestola dobija svoj rijaliti

Hafthor Bjornsson, islandski dizač tegova, najpoznatiji po igranju Ser Gregora “The Mountain” Clegane na HBO-ovoj Game of Thrones, prati svoj nedavni svetski rekord u mrtvoj vožnji (1. maja 544 funti 2. maja) sa takmičarskom serijom.

Beat the Mountain, takmičenje snage i izdržljivosti, trenutno je u izradi Spoke Studio-a Wheelhouse Entertainment.

Projekat je opisan kao izazov u kojima će se spretni sportisti nadmedati jedni protiv drugih u jedinstvenim borbama. Na kraju, vrhunski izvođač će imati priliku da se suoči protiv Bjornssona. Spoke Studios plasira projekat na tržište. “Thor-ov neverovatan podvig mrtvog dizanja proteklog vikenda doneo je vesti širom sveta i sakupio milione da učestvuje u zapanjujućem sportskom postignuću”, rekao je predsednik kompanije Vheelhouse Group CCO Vheelhouse Entertainment, Eric Vattenberg.

„Iako je on definitivno jedinstven, ovu emisiju doživljavamo kao inspiraciju za svakoga ko želi da pomeri granice ili razveseli one koji to rade. Bez sumnje, Thor je stvoren da pomera planine, ali je takođe disciplinovan timski igrač i super simpatičan momak. Uzbuđeni smo što smo saradjivali s njim na ovoj novoj seriji i videli kako se njegova baza obožavalaca proširuje. ”

Borba protiv “Planine” ne zvuči kao najlakši zadatak. Bjornsson, najjači čovek na svetu 2018. godine, visok je 205 cm i trenutno teži oko 204 kilograma. Njegova nedavna pobeda u mrtvom dizanju nadmašila je prethodni rekord za 1 kilogram.