Zvezda Tiger King, Kerol Baskin je pokušala (bezuspešno) da upadne u spot Džustina Bibera

Nakon objavljivanja u martu, Tiger King: Ubistvo, haos i ludilo postao je jedan od najpopularnijih dokumentaraca ove godine.

Tema dokumentarca – koji je prvenstveno pratio Džoa Egzotik – bila je u centru pažnje nedeljama nakon što je emisija premijerno prikazana na Netfliksu.

Vjerovatno jednako poznati kao i Džo Egzotik je Kerlo Baskin, vlasnica Big Cat Rescue-a i dugogodišnji rival Ekotic-a. Baskin je nedavno ušla na teritoriju VTF-a nakon što je pokušala (i uspela) da bude u novom muzičkom spotu Justina Biebera.

Ko bi rekao da je Carole Baskin tako veliki obožavalac Justina Biebera? Pevačica je nedavno sarađivala sa Ariana Grande i zajedno snimili novu pesmu u karantinskoj temi, pod nazivom “Stuck Vith U.” Naravno, planirali su da puste muzički video koji će ga pratiti i pozvali su svoje fanove da podnesu sopstvene video snimke. Prema TMZ-u, Baskin je rekla da je snimila video nakon što su je neki od Bieberovih prijatelja zamolili da to učini i nadala se da to neće „privući previše mržnje“.

Video je bio kratak i u njemu se vide Carole Baskin i njen suprug Hovarda kako se oblače u haljine za životinje kako plešu uz „Stuck Vith U“ dok su držali svoju mačku. Justin Bieber objavio je sekundarni isječak na Tvitteru, koji je sada prikupio više od 680.8k pregleda. Nažalost, Baskin plesni video nije završio, ali bila je presrećna što je Bieber na kraju odlučila da video objavi na mreži. Dolje možete pogledati plešući Baskin!

U odgovoru na tvit Justina Biebera, Ariana Grande nastavila je sa snimkom rekavši da “nije dozvolila ili odobrila ovaj snimak u stvarnom videu”, ali da je njegovo postojanje u svetu bilo prilično “jedinstveno”. To je prilično dobra procena videa Carole Baskin, koji je takođe uključivao nju i Hovarda koji nose lavove maske na vrhu glave.

Za mene neuspjeh videozapisa da napravi konačni rez ima apsolutni smisao. Nakon Tiger Kinga, Carole Baskin je bila previše prepoznatljiva osoba i uključivanje videa bi privuklo previše pažnje, oduzimajući samo pesmu kao i video priloge drugih fanova. Justin Bieber puštanje klipa omogućio je drugima da ga vide u svakom slučaju, tako da se na kraju sve ispostavilo, nasumično.